Profesional 3D Deratizare are ca principal domeniu de activitate DDD - dezinsecția, deratizarea și dezinfecția.

Deoarece sănătatea este unul dintre detaliile cele mai imposibil de neglijat, suntem mereu nevoiți să respectăm o mulțime de măsuri necesare pentru reducerea, pe cât posibil, a riscurilor de îmbolnăvire. Deratizarea este una din măsurile ce necesită a fi luate în considerare, atunci când vine vorba de condițiile și mediul în care un individ își desfășoară activitatea de zi cu zi.

Orice persoană fizică sau juridică din România este obligată să efectueze o dată la câteva luni, operațiuni de dezinfecție și deratizare în spațiul în care își desfășoară activitatea. Operațiunile de dezinfecție și deratizare pot avea loc în spații de birouri, hoteluri sau restaurante, hale industriale, piețe sau case particulare.

Combatem și prevenim eficient răspândirea insectelor, rozătoarelor și germenilor patogeni, surse permanente de boli și pagube materiale, folosind metode de lucru actuale și substanțe eficiente, pentru a vă asigura servicii la standarde calitative înalte.

Acordăm o importanță deosebită oricărei lucrări, dispunem de personal calificat, instruit, de echipamente de ultimă generație necesare desfășurării activității și de substanțe avizate de Ministerul Sănătății. Personalul nostru este instruit de către un inspector al protecției muncii și este echipat corespunzător – cu măști, mănuși, ochelari, antifoane, halate, combinezoane și genți.

Executăm lucrări de deratizare, dezinsecție și dezinsecție (D.D.D.) la: clădiri și birouri publice, depozite și magazii, spitale, scoli, hoteluri, restaurante, apartamente, asociații de proprietari, instituții. Folosim cele mai performante materiale și soluții. Ne desfășurăm activitatea în București și județele limitrofe, însă, la solicitarea clientului, ne deplasăm oriunde în țară și străinătate.