Dezinsectie plosnite

Profesional 3D Deratizare ofera servicii complete de dezinsectie plosnite in Bucuresti, eficiente si rapide la cele mai bune preturi de pe piata. Stim ca o infestatie de plosnite va poate cauza mult stres, de aceea noi alegem sa fim aici pentru dumneavoastra. Colegii nostri va vor consilia pe tot parcursul interventiilor. Va vor spune ce aveti de facut pas cu pas pentru a scapa de plosnitele de pat. Interventiile sunt dificile, de aceea noi am decis ca macar preturile sa fie mici. Plosnitele sunt niste daunatori de care se scapa greu si se inmultesc rapid. Sunt probabil cele mai rezistente si periculoase insecte de apartament. Din acest motiv, daca ati observat, chiar si o singura plosnita in casa dumneavoastra, sunati si programati de urgenta o dezinsectie plosnite. Pentru dezinsectie plosnite sau informatii despre interventii sunati la 0731 061 589 sau completati formularul de mai jos si revenim noi cu un telefon.
Noi ne desfasuram activitatea in Bucuresti, Ilfov (Chiajna, Voluntari, Dobroesti, Jilava, Berceni, Afumati, Bolintin, etc), Ploiesti, Pitesti .
La cerere ne deplasam si in alte zone.





    "Ne rezervam dreptul de a selecta clientela."

    Suntem constienti de faptul ca interventiile de dezinsectie plosnite sunt costisitoare atat din punct de vedere financiar, cat si al timpului. Totusi, sfatul nostru sincer este sa faceti un efort sa realizati interventiile si sa respectati toate recomandarile pe care colegii vi le vor da, pentru a scapa de acesti daunatori. Multi oameni apeleaza la o firma de dezinsectie la prea mult timp dupa ce au observat prima plosnita. De regula, oamenii incearca sa scape pe cont propriu, cumparand tot felul de insecticide de pe piata, fara efect. Acest lucru inseamna si timp si bani pierduti si o problema agravata.
    In primul rand, plosnitele se inmultesc foarte repede. Acestea migreaza dintr-o camera in alta, ba chiar dintr-un apartament in altul. Plosnitele depun multe oua, aceste oua nu pot fi distruse cu niciun fel de substanta, de aceea interventiile trebuie repetate. Totodata, plosnitele se pot infiltra in: saltele, canapele, guri de aerisire/ scurgere, tocuri, praguri, interfoane, pe sub parchet. Daca au ajuns sa se infiltreze in aceste locuri, nu mai este nimic de facut pentru a salva obiectele, canapeaua trebuie aruncata (chiar daca este noua…), parchetul trebuie schimbat, etc. Din acest motiv cea mai buna solutie pentru plosnite este sa realizati interventiile recomandate de dezinsectie plosnite cu o firma autorizata si cu experienta in domeniu, cum ar fi Profesional 3D Deratizare.

    Cum arata plosnitele?

    Plosnitele sunt insecte mici de culoare maro-roscat. Au aproximativ 4-5 mm lungime. Nu au aripi. Corpul lor este plat si de forma ovala.

    Muscatura de plosnite

    Cum stii daca e cazul sa apelezi la o firma autorizata pentru dezinsectie plosnite?

    Simplu. Daca ai vazut o insecta care seamana cu cele de mai sus sau ai observat o muscatura pe corp asemanatoare cu cea prezentata mai sus, este cazul sa ne contactezi.

    De ce este important sa faceti interventia de dezinsectie plosnite?

    Ce presupune interventia de dezinsectie plosnite?

    In primul rand, mentionam ca pentru eficienta maxima, noi recomandam 3 interventii de dezinsectie plosnite, din 7 in 7 zile.

    De ce din 7 in 7 zile?

    Asa cum am mentionat anterior, plosnitele se inmultesc repede, prin oua. Ouale de plosnite eclozeaza in 7-10 zile. Intrucat nu exista substanta care sa distruga ouale de plosnita, pentru a extermina si plosnitele care apar din oua dupa prima interventie, o realizam si pe cea de a doua. Totusi vorbim despre nitste fiinte vii, nu despre un ceas cu mecanism fix. Nu avem de unde sa stim ca dupa primele doua interventii toate ouale au eclozat si toate plosnitele au fost exterminate, din acest motiv o realizam si pe cea de a treia.

    Ce trebuie sa faceti inainte de interventia de dezinsectie plosnite?

    Inainte de efectuarea primei interventii de dezinsectie plosnite, este obligatoriu sa va depozitati toate obiectele personale in saci. Inclusiv haine, carti, obiecte personale.
    In cazul cartilor, trebuie sa scuturati fiecare carte in parte inainte de a o depozita.
    Casa trebuie sa fie cat mai libera. Sacii nu trebuie sa fie prea grei, pentru ca vor fi mutati pe parcursul interventiei de dezinsectie plosnite. Colegul care va realiza dezinsectia de plosnite va muta sacii pentru a se asigura ca substanta ajunge peste tot.
    Este important ca toate obiectele sa fie depozitate in saci pentru ca substanta sa fie pulverizata pe toate suprafetele din casa. Doar asa veti avea parte de o dezinsectie plosnite eficienta.

    Ce trebuie sa faceti dupa prima interventie de dezinsectie plosnite?

    Dupa prima interventie de dezinsectie plosnite, respectiv pana la ultima, trebuie sa spalati toate hainele din saci la peste 40 de grade. Dupa care le veti depozita inapoi in saci.
    Inainte de a folosi orice din casa, inclusiv obiectele de vesela, trebuie spalate bine inainte. Acest lucru este foarte important deoarece, in caz contrar, va pune in pericol sanatatea.
    De asemenea, dupa ce atingeti orice din casa, va trebui sa va spalati pe maini.

    Ce nu trebuie sa faceti dupa prima interventie de dezinsectie plosnite?

    Dupa cum era de asteptat, in cazul acestor interventii exista si restrictii. Dupa prima interventie si pana la ultima, nu aveti voie sa faceti curatenie in casa.
    Suprafetele nu trebuie sterse, inclusiv podeaua.
    De asemenea, dupa prima interventie de dezinsectie plosnite, copiii si animalele de companie NU au voie sa mai ramana in casa, pana la finalizarea tuturor interventiilor. Este imposibil de explicat unui copil/ animal de companie faptul ca suprafetele au substanta toxica.
    Scopul este ca solutia sa ramana cat mai mult timp, pentru ca toate plosnitele sa fie exterminate. Acest lucru va duce la o eficienta ridicata a interventiei de dezinsectie plosnite.

    Pret dezinsectie plosnite

    Pretul variaza in functie de suprafata casei dumneavoastra.
    Preturile unei interventii de dezinsectie plosnite pentru o garsoniera pleaca de la 200 de lei.
    Din experienta noastra, exista clienti care cer efectuarea dezinsectiei intr-o singura camera, in care au vazut plosnite de pat. Totusi, noi nu recomandam realizarea interventiei intr-o singura camera deoarece plosnitele migreaza. Totodata, in acest caz nu va putem garanta eficienta dezinsectiei.

    Ce sunt plosnitele?

    Plosnitele sau plosnitele de pat asa cum mai sunt numite, sunt insecte parazite de 4-5 mm lungime. Acesti daunatori prefera casele, apartamentele. Plosnitele de pat sunt active noaptea, ziua preferand sa se ascunda, de regula pe la cadrul patului sau in locuri mai greu accesibile.
    Acest tip de daunator este migrator, adica se muta dintr-o camera in alta; in cazul blocurilor- pleaca dintr-un apartament in altul; se poate atasa de hainele dumneavoastra si sa vina din vacanta inapoi acasa cu dumneavoastra.
    Sunt de culoare maro-rosiatic. Au un corp oval. Nu au aripi, dar se tarasc foarte repede atat pe podele, tavane, cat si pe suprafete verticale.
    Se hranesc cu sange uman. Pot supravietui chiar si cativa ani fara sa se hraneasca.
    Nimfele au 2,5 mm lungime. Sunt translucide pana la prima masa, care este de sange. Dupa hranire acestea devin maro-rosiatice.
    Ouale de plosnite sunt foarte mici aproximativ cat un graunte de sare. Sunt depuse de regula in crapaturi, fiind foarte greu de vazut cu ochiul liber. Din acest motiv recomandam 3 interventii de dezinsectie plosnite.

    Locuri preferate de plosnite pentru ascuns

    • cadru patului
    • saltea
    • canapea/ prin interiorul canapelei
    • noptiere
    • comode
    • scaune
    • noptiere
    • mese
    • interfoane
    • praguri
    • tocuri
    • usi
    • dulapuri
    • carti
    • printre haine
    • sub parchet
    • in obiectele decorative, etc.

    Cand si cum se hranesc plosnitele?

    Plosnitele prefera sangele uman ca hrana. In decursul miilor de ani de si-au dezvoltat un instinct astfel incat sa se hraneasca atunci cand omul se afla in cel mai profund stadiu de somn (REM).
    Saliva plosnitelor contine un analgezic astfel ca atunci cand musca, omul sa nu simta. De asemenea, in saliva lor mai exista o substanta care face ca fluxul de sange sa se majoreze in locul muscaturii pentru a facilita hranirea.
    Asadar, de regula plosnitele se hranesc noaptea cu sangele oamenilor din casa in care s-au instalat.
    Ele fiind mai active in timpul somnului dumneavoastra, este posibil sa nu le observati prin casa ziua si sa vedeti doar muscaturile pe corp. De aceea noi recomandam sa va uitati cu atentie prin casa in zonele mai greu accesibile, cum ar fi cadrul patului. Daca observati chiar si una, programati o dezinsectie plosnite pentru ca sigur nu este singura si a depus si oua.

    Ciclu de viata

    Plosnitele trec prin 5 etape inainte de maturitate. La fel ca la capuse, pentru fiecare etapa este nevoie de o masa de sange. Fiecare etapa dureaza 4 saptamani.
    Plosnitele pot trai de la cateva luni pana la cativa ani fara hrana.

    Oua plosnite de pat

    Plosnitele depun pana la 500 de oua de-a lungul vietii. Pe zi, o plosnita depune cam 5 oua.
    Ouale plosnitelor au cam 1 mm lungime.
    Inainte de a-si depune ouale, femelele vor produce o substanta transparenta si lipicioasa pe care sa le puna. Locurile preferate sunt crapaturile, spatiile mici si inguste.
    Ouale nu pot fi distruse cu substanta, ci doar cu temperaturi foarte mari.
    In functie de mediu, oule eclozeaza in 7-12 zile. Deci dupa o saptamana de cand dumneavoastra credeati ca ati scapat de acesti daunatori, va veti trezi cu pui de plosnite de pat. Tocmai din acest motiv, nu va putem garanta ca scapati de acesti daunatori dupa prima interventie, pentru ca ouale nu pot fi distruse cu substanta. Deci chiar daca dumneavoastra ati scapat de plosnite dupa prima deratizare, in 7 zile veti avea pui de plosnita. De aceea este important sa realizati toate cele 3 interentii de dezinsectie plosnite.

    Istorie

    Aproximativ din perioada Egiptului Antic omenirea se confrunta cu problema plosnitelor. Diferenta intre atunci si acum, este ca acum exista servicii specializate de dezinsectie plosnite, care fac ca exterminarea lor sa fie mult mai usoara.
    De-a lungul timpului, ca orice vietate, si plosnitele s-au adaptat si au devenit imune la multe substante toxice. Din acest motiv, ideal este sa apelati la o firma autorizata de dezinsectie plosnite. Noi va putem ajuta cu servicii de dezinsectie plosnite in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Ilfov.
    In anii Ꜥ40 plosnitele au fost in mare parte exterminate datorita interventiilor centralizate de dezinsectie plosnite.
    In ultimii ani, infestatiile au crescut dramatic. Cateva motive ar fi:

    • lipsa solutiilor eficiente
    • frecventa crescuta a calatoriilor internationale
    • lipsa de actiune eficienta a oamenilor.
    Ce inseamna mai exact aceste lucruri?

    Lipsa solutiilor eficiente se refera la cateva aspecte. Un prim lucru de luat in calcul este modul de folosire al substantei. Luand ipoteza in care si noi ca firma autorizata si cu experienta in domeniu avem aceeasi substanta ca si dumneavoastra (desi este putin probabil), la noi solutia va fi eficienta si la utilizatorul casnic mediu nu. De ce? v-ati putea intreba. In primul rand e vorba de aparatura utilizata. Substanta va fi repartizata diferit si va avea o eficienta diferita in functie de aparatura cu care este folosita.
    Un alt aspect este frecventa cu care este utilizata. Utilizatorul casnic mediu va avea impresia ca daca a dat o data si nu mai vede plosnite este in regula. In schimb, noi, si acum si dumneavoastra, stim ca ouale eclozeaza in 7 zile, deci o noua generatie de plosnite va aparea. In alta ordine de idei, este vorba si de substante care sunt diferite. Noi ca firma autorizata avem acces la solutii mult mai puternice, fata de omul de rand. Aici problema este ca oamenii de regula se zgarcesc cand aud de pretul interventiilor si prefera sa scape singuri de ele.
    In aceasta ipoteza situatia arata cam asa: omul vede plosnite. Suna la o firma de dezinsectie plosnite. Afla pretul. I se pare scump. Cauta pe net sau intreaba un prieten “cum scap de plosnite?”. Cumpara substanta. Da cu substanta prin casa. Scapa temporar sau nu scapa deloc de ele. Maxim mai incearca o data si cumpara o alta substanta. Repeta experienta. Dupa care suna la o firma autorizata de dezinsectie plosniste. In final iese mult mai scump, atat financiar, cat si din punct de vedere al timpului/ al sanatatii, decat daca ar fi facut din start interventia de dezinsectie plosnite. Tot in ipoteza aceasta putem include si lipsa de actiune efcienta a oamenilor care se poate manifesta fie prin pasivitate: “lasa ca n-are nimic” desi… muscaturile de plosnite nu sunt cele mai placute; fie prin exemplul mentionat anterior.

    De ce am mentionat de frecventa a calatoriilor internationale?

    In primul rand este vorba de calatorii in general. Inainte, in perioada comunismului spre exemplu, oamenii nu calatoreau atat de des. Una din principalele modalitati prin care oamenii ajung la infestatii in case, este prin plosnite aduse din alte locuri. Alte locuri insemnand, de regula, alte “case”. Prin “case” se pot intelege si hoteluri, airbnb-uri.
    Din ce am povestit anterior reiese ca plosnitele se inmultesc mult mai repede, se plimba dintr-un judet in altul, dintr-o tara in alta, chiar de pe un continent pe altul. Contrar tuturor faptelor logice, anume: evolutia substantelor, evolutia serviciilor de dezinsectie plosnite, rapiditatea cu care avem acces la orice, totusi, infestatiile sunt mai mari acum, decat inainte cand nu existau servicii de dezinsectie plosnite si solutii pentru plosnite la fel de concentrate/eficiente.

    Cum apar plosnitele?

    Cele mai frecvente modalitati prin care plosnitele apar in casa sunt:

    • vin de la vecini/ din bloc
    • le aduceti.

    Plosnitele sunt insecte migratoare casnice. Acest lucru este facilitat de faptul ca pot trai cateva luni, chiar si cativa ani fara sa se hraneasca. Faptul ca sunt casnice se refera la faptul ca prefera sa stea in case/ apartamente- in locuri in care oamenii dorm. Termenul de migrator inseamna ca plosnitele se deplaseaza. Se deplaseaza dintr-o camera in alta, dintr-un apartament in altul, ba chiar pot calatori cu dumneavoastra in bagaj.
    Chiar si in situatia unei calatorii lungi, care ar insemna bagaj inchis pentru mult timp, plosnitele supravietuiesc.
    O alta explicatie pentru aparitia plosnitelor este aducerea de mobilier in casa. Daca luati piese de mobilier/ saltele folosite, sau chiar mobilier nou sunt sanse sa le aduceti cu plosnite. Fie locul din care le-ati cumparat avea o infestatie, fie chiar piesele in sine au plosnite. Tineti cont de faptul ca nu este suficienta o singura interventie de dezinsectie plosnite! Nu mutati saci/ mobilier in timpul interventiilor de dezinsectie plosnite, in alte case/ spatii pentru depozitare. Daca faceti asta, veti infesta si acel loc.
    Este suficient sa aduceti sau sa vina din bloc o singura plosnita pentru a ajunge la o infestatie de care nu scapati decat cu interventii de dezinsectie plosnite realizate intr-un mod corect de catre o firma acreditata in domeniu.

    Solutie dezinsectie plosnite

    Produsele pesticide din comert (ex.: “spray anti plosnite de pat”) au efecte limitate asupra plosnitelor. Pentru a scapa de plosnite intr-un timp optim este nevoie de un inalt grad de pregatire si experienta in domeniu. Spre exemplu, din experienta noastra, am ajuns la concluzia ca procedeul cu fumigena plosnite nu este cel mai eficient. Interventia de fumigena plosnite nu este recomandata de catre noi din mai multe motive, printre care:

    • forteaza plosnitele sa se ascunda, in locuri cum ar fi sub parchet
    • exista riscuri foarte mari ca fumul toxic sa ajunga la vecini.

    O recomandare de insecticid plosnite de pat va este inutila, intrucat procedura in sine + insecticidul fac ca interventia sa fie una reusita, nu substanta in sine. Folosirea unui insecticid plosnite din comert ar putea totusi sa aiba efecte nedorite. Sa zicem ca dumneavoastra observati ca aveti plosnite langa pat/ pe pat/ la cadrul patului si dati cu solutie in acea zona. Efectul ar putea fi fuga plosnitelor in restul casei.
    Deci cea mai buna solutie pentru plosnite este apelarea la o firma dezinsetie plosnite autorizata.

    Daca vi s-au parut utile informatiile noastre si vreti sa aflati mai multe despre daunatori, urmariti-ne si pe .