Dezinsectie purici

Pentru servicii complete, eficiente si rapide de dezinsectie purici, Profesional 3D Deratizare va sta la dispozitie. Ne gasiti la 0731 061 589 sau puteti completa formularul de mai jos si revenim noi catre dumneavoastra. Efectuam interventii de dezinsectie purici in Bucuresti, Ilfov, Pitesti, Ploiesti. La cerere ne deplasam si in alte zone.

Puricii sunt mici paraziti care se hranesc cu sangele animalelor si ocazional cu cel al oamenilor. Sunt foarte agili, picioarele lor fiind lungi si puternice, lucru care favorizeaza o deplasare rapida. Acesti paraziti pot cauza:

 • mancarimi intense
 • iritatii
 • alergii.

In plus, pot transmite si boli sau paraziti, ca de exemplu tenia.
De asemenea, puricii se inmultesc foarte repede. Pentru a nu degenera situatia, este indicat ca in momentul in care vedeti un purice sa va programati o interventie de dezinsectie purici.

  "Ne rezervam dreptul de a selecta clientela."

  Puricii

  Un purice nu va arata asa in realitate. Exista mai multe specii, dar de principiu are intre 1 si 4 milimetri lungime. Deci acesta va fi vizibil cu ochiul liber ca un punct negru pe piele. O trasatura definitorie pentru acest parazit o reprezinta modalitatea de deplasare, care este SARITURA.

  Deci daca vedeti un punct negru saritor, sa fiti sigur ca este un purice.

  Suntem firma autorizata de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Autorizatiile noastre le gasiti in sectiunea Certificari.

  Pe noi ne gasiti si pe .